Socialdemokraterna i Fyrbodal söker ombudsman!

Vill du vara med och lyfta Fyrbodals partidistrikt till nya höjder? Sök tjänsten som ombudsman!

Socialdemokraterna i Fyrbodal söker en ombudsman som vill vara delaktig i att stärka och utveckla partiet nu och i framtiden. Vi rekryterar samtidigt en verksamhetsassistent som tillsammans med dig och styrelsen ska stärka och utveckla distriktet. Vår förhoppning är att vi så snart som möjligt ska var ett komplett team.

Fyrbodal är en sammansmältning av Fyrstad som innefattar städerna Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg
Här finner du omväxlade natur från karga klippor med fiske och salta bad till Vänerns långgrunda stränder med jordbruksmarken och skogen nära inpå. Från förhistoriska konstupplevelser som hällristningar och runstenar till kluster av verksamma konst- och hantverksinstitutioner. Kommunerna i Fyrbodal samverkar kring tillväxt utifrån sociala, ekonomiska och ekologiska hållbarhetsperspektiv. 

Om oss
Socialdemokraterna i Fyrbodal består av 14 arbetarekommuner organiserade i ett partidistrikt vars expedition är beläget i Uddevalla. Distriktet samverkar med Socialdemokraterna i Västra Götaland och Socialdemokraterna i Västsverige.

Partidistriktets uppgift är att samordna politiken inom regionen och ge kommunikationsstöd till våra riksdagsledamöter. Som ombudsman ansvarar du för att stötta distriktsstyrelsen med strategisk planering, budget. Du är personalansvarig som också omfattar arbetsmiljöfrågor. I uppdraget ingår att ha nära relationer med arbetarekommuner och politiskt förtroendevalda på alla nivåer. Kontakt med arbetarrörelsens olika aktörer och fackliga organisationer genom att utveckla den facklig-politiska verksamheten. En annan viktig del i uppdraget är att arbeta med organisationsutveckling samt bedriva utåtriktad opinionsbildning och att tillsammans med styrelsen leda valorganisationen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av politiskt ledarskap och som har goda kunskaper om socialdemokratin och delar dess värderingar. Vi förväntar oss också att du är medlem i Socialdemokraterna. Du förväntas ha

  • relevant utbildning
  • erfarenhet av personalansvar och arbetsledning
  • erfarenhet av ekonomiskt ansvar och ekonomihantering
  • lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
  • god social kompetens och samarbetsförmåga
  • kan följa direktiv såväl som ta egna initiativ
  • kan hantera pressade situationer

Vi tillämpar målstyrd arbetstid där kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Du har B-körkort.

 Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Gällande kollektivavtal är mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Du är välkommen att söka och vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-08-31

Frågor besvaras av Ann-Britt Dahl, distriktsordförande
Tfn:0706535401

Ansökan och CV mailas till ann-britt.dahl@socialdemokraterna.se

Socialdemokraterna i Fyrbodal
Göteborgsvägen 11, 451 42 Uddevalla
Tfn: 0522–18372facebook Twitter Email