Socialdemokraterna i Fyrbodal söker verksamhetsassistent!

Vill du vara med och lyfta Fyrbodals partidistrikt till nya höjder? Sök tjänsten som verksamhetsassistent!

Socialdemokraterna i Fyrbodal består av 14 arbetarekommuner organiserade i ett partidistrikt vars expedition är beläget i Uddevalla dit vi söker en verksamhetsassistent

 Vi söker dig som är positiv, kommunikativ och delar Socialdemokraternas värderingar. Vi rekryterar samtidigt en ombudsman som tillsammans med dig och styrelsen ska stärka och utveckla distriktet. Som administratör kommer du att tillsammans med ombudsmannen vara spindeln i nätet. Din förmåga att planera strukturera och kommunicera kommer att vara väldigt viktig. Vår förhoppning är att vi så snart som möjligt ska var ett komplett team.   

Om oss:
Fyrbodal är en sammansmältning av Fyrstad som innefattar städerna Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och Lysekil och därtill läggs Bohuslän och Dalsland. Här finner du omväxlade natur från karga klippor med fiske och salta bad till Vänerns långgrunda stränder med jordbruksmarken och skogen nära inpå. Från förhistoriska konstupplevelser som hällristningar och runstenar till kluster av verksamma konst- och hantverksinstitutioner. Kommunerna i Fyrbodal samverkar kring tillväxt utifrån sociala, ekonomiska och ekologiska hållbarhetsperspektiv. 

Du som söker har: 
· God datorvana och förtrogen med Officepaketet, CRM, Photoshop, In-design m.fl.   . Bred kompetens när det gäller digitala kanaler med fokus på sociala medier.
· God förmåga att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift. 
· Är självständigt att planera och organisera arbetet. 


Arbetsuppgifter: 
· Administrativa kontorsgöromål, bland annat lönehantering, hantering  
  av medlemsregister, post-/telefonhantering. 
. Kunskap inom bokföring, fakturering är meriterande men inget krav.
. Protokollskrivning och framtagande av övriga skriftliga handlingar. 
· Samarbeta med partidistriktets ombudsman, förtroendevalda och medlemmar 
· Övriga behövliga kontorsgöromål 
 
Anställningsform: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sysselsättningsgraden är 100 procent (inleder med provanställning) Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia – Handelsanställdas förbund. Tillträde efter överenskommelse. 
 
Du är välkommen att söka och vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-08-31

Frågor besvaras av Ann-Britt Dahl, distriktsordförande
Tfn:0706535401

Ansökan och CV mailas till ann-britt.dahl@socialdemokraterna.se

Socialdemokraterna i Fyrbodal
Göteborgsvägen 11, 451 42 Uddevalla
Tfn: 0522–18372facebook Twitter Email