Julhälsning från Paula Holmqvist, partidistriktets ordförande 🌹

Mitt politiska engagemang startade genom facket! Jag hade en massa åsikter på min arbetsplats om saker som borde förbättras. Jag fick uppdrag som arbetsplatsombud och drev viktiga frågor på arbetsplatsen med alla mina arbetskamrater som stöd.

Att sitta och gnälla har inte varit min melodi, utan jag förde istället dialog med arbetsgivaren för att vi skulle få en bättre arbetsmiljö och bättre arbetsvillkor. Att vara med och påverka för att driva igenom förbättringar är nödvändigt. Jag vet att ni är många som är precis som jag!

Ni vet, det där med demokrati, det tar tid! Men så viktigt att den demokratiska processen finns. För allas trygghet!

Men visst kan det vara jobbigt att vänta!

För att kunna fortsätta driva våra frågor behöver jag och partiet fler kamrater som bidrar på olika sätt. Med många medlemmar och många som röstar på oss, desto lättare är det att genomföra vår politik för ett starkare och tryggare samhälle.

Du avgör valet 2022! Visst vill du vara med och förbättra tillsammans med mig och mina partikamrater?

Att bygga ut välfärden är en av de viktigaste uppgifterna vi har tillsammans!

Men det kan vi bara göra om vi är många!

Bli gärna medlem i socialdemokraterna idag! https://www.socialdemokraterna.se/bli-medlem

Jag vill också passa på att önska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Paula Holmqvist, partidistriktets ordförande

[instagram-feed]
facebook Twitter Email